Valmentajarekry – tee se näin

Kuinka  ollakaan, ajauduin taas Twitterissä keskusteluun valmentajien rekryilmoituksista. Paikallinen futislempparini Etelä-Espoon pallo eli EsPa hakee uusia valmentajia joukkoonsa tällaisella ilmoituksella:

 

Mutta, mutta. Linkin takana on todella vähäsanainen ilmoitus, joka ei kuvaa seuraa lainkaan. Töitä on joo, mutta millaisia? Mitä vaaditaan, mitä annetaan?

Hakisitko itse tavallista työpaikkaa tällaisella ilmoituksella?

Suurin ongelma ilmoituksessa on mielestäni se, että se ei kuvaa seuraa millään tavalla. Omat kokemukseni EsPa:sta ovat suurilta osin todella positiivisia, mutta niitä ei tuoda millään tavalla esiin. Lisäksi hakemuksesta puuttuu seuraavat asiat:

  • minkälainen yhteisö EsPa on?
  • minkälaisia hakijoita mihinkin toimenkuvaan etsitään?
  • mitä heiltä siinä toimessa vaaditaan?
  • miten seura tukee valmentajiaan?
  • maksetaanko palkkiota?
  • kehen voi ottaa yhteyttä lisätietojen saamiseksi?

 

Nyt tarjoankin EsPa:lle ihan ilmaiseksi valmentajarekrypohjan. Te – tai mikä tahansa seura – saa käyttää tätä pohjaa ilmaiseksi. Pohjan käyttäminen ei sisällä mitään ehtoja, vaan ilmoitusta saa muokata vapaasti, ja luovun kaikista tekijänoikeuksista pohjaan liittyen:

Tule valmentajaksi EsPaan!

Kovassa nosteessa oleva eteläespoolainen jalkapalloseura hakee joukkoonsa lisää innokkaita ja osaavia valmentajia. Etelä-Espoon Pallo on nopeasti kasvava yli 600 pelaajan seura, jossa on joukkueita aina 2010-syntyneistä junioreista ensi kaudella Miesten Kakkosessa pelaavaan edustusjoukkueeseen asti. Vahvuuksiamme ovat erinomaiset olosuhteet sekä tiivis ja yhteisöllinen paikallisseura.

Etsimme nyt valmentajia eri tehtäviin:

Seuravalmentaja täysipäiväiseen työsopimukseen

Oletko kokenut ja koulutettu päävalmentaja? Etsimme juuri sinua!

Edellytämme sinulta: Vähintään xx-valmentajakoulutusta sekä yy vuoden kokemusta valmennuksesta sekä reipasta otetta kaikkiin työtehtäviisi, ei vain niihin mukaviin. Olethan luonteeltasi innostava ja sosiaalinen sekä valmis sitoutumaan seuran toimintatapoihin ja arvoihin. Edellinen työkokemus urheiluseurassa katsotaan eduksi. Työssäsi vastaat xx ryhmien valmennuksesta sekä pelaajarekrytoinnista sekä yy tehtävistä seurassa. Työaikasi on 40 tuntia  viikossa sisältäen xx, yy ja zz.

Tarjoamme sinulle: Erikseen sovittavan palkan lisäksi mahdollisuuden tehdä työkseen valmennusta. Koulutamme sinut tehtäviisi ja tuemme sinua sekä mahdollisuuksiasi kehittyä jalkapallovalmentajana. Tarjoamme sinulle erinomaisilla olosuhteilla varustetun työympäristön, jossa ketään ei jätetä yksin.

Kiinnostuitko? Tiedustelut Niilo Nimettömältä arkisin klo 17-19, puh. 034-8767448568545 tai osoitteesta niilo.nimeton@sahkoposti.com. Vapaamuotoiset hakemukset liitteineen ja ansioluetteloineen osoitteeseen osoite@taaonmunseura.fi
Haemme myös:

Valmentajia ikäluokkajoukkueisiin

Päävalmentaja (OTO)

Edellytämme vähintään xx koulutusta ja yy vuoden kokemusta, innostavaa otetta valmennukseen ja sitoutumista seuran arvoihin ja toimintatapoihin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamista seuran omissa ja Palloliiton koulutuksissa, erinomaiset olosuhteet valmennukselle sekä sinua tukevan seuraympäristön ja myös pienen korvauksen.

Apu- tai maalivahti valmentaja (OTO)

Edellytämme vähintään kokemusta jalkapallosta, innostavaa otetta valmennukseen ja sitoutumista seuran arvoihin ja toimintatapoihin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamista seuran omissa ja Palloliiton koulutuksissa, erinomaiset olosuhteet valmennukselle sekä sinua tukevan seuraympäristön.

Kiinnostuitko? Tiedustelut Niilo Nimettömältä arkisin klo 17-19, puh. 034-8767448568545 tai osoitteesta niilo.nimeton@sahkoposti.com. Vapaamuotoiset hakemukset liitteineen ja ansioluetteloineen osoitteeseen osoite@taaonmunseura.fi

Bookmark the permalink.

Comments are closed