Sieniä sateella

Mitä tehdään 17000 lisenssipelaajan lajissa? Perustetaan uusia koripallosivustoja, uusimpana nyt http://www.basketballfinland.fi

Kun vähän aikaa sitten Suomikoris.com päätti täyttää uutisvirtaa (mm. julkaisemalla ei-suomalaista korista) ja Koripallo.com vetää keskusteluareenaa, niin nähtäväksi jää mihin ja minkälaiseen väliin uusin tulokas mahtuu. Eiväthän ne kaikki voi tuottaa persoonallista otetta suomalaiseen koripallon tarkkailuun, vai voivatko?

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Tervehdys ja kiitos huomioimisesta

    Pyritään vastaamaan koripallokansan syvien rivien toiveeseen saada todellinen vuorovaikutteinen saitti olematta kuitenkaan keskustelupalsta tai puhdas uutispalvelu, jotka ovat jo olemassa.

    Kävijämäärät on heti alusta lähtien olleet reippaanlaisia ja pohjatyötä tehdään kokoajan lojaliteetin kasvattamiseksi keinoina sosiaalisen median kanavat ja hakukoneet.

    Kirjoittajia on rekrytty ja tällä hetkellä ainakin kaksi “vapaata toimittajaa” lähtee Koperiin syväluotaamaan EM-kisoja. Eli luvassa paljon muutakin kuin perinteistä uutisointia…akkreditointi kisoihin “is signed by K.Bryant” 😀

    stay tuned

Comments are closed